Øv - din webbrowser understøttes ikke. Har du prøvet med en anden?

Nogle af funktionerne på denne side virker muligvis ikke optimalt - eller slet ikke. Vi foreslår at du henter en af de browsere vi har anbefalet til højre, for en sikrere og hurtigere internetoplevelse.

Om Dplay


Velkommen til Dplay, en streamingtjeneste fra Discovery Corporate Services Limited (herefter forkortet til DCSL), hvor vi vil tilbyde dig det bedste TV-underholdning, hvor du vil og når du vil. 

Vi tilbyder et stort udvalg af indhold fra kanalerne: Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, ID - Discovery Investigation, TLC og Animal Planet – og vi prøver hele tiden at finde mere verdensklasse-indhold til dig. 

Tag Dplay med dig overalt*. Få alle dine yndlingsprogrammer og sport direkte på din mobil og tablet. Om du er i humør til dokumentar, gameshow eller sport fra hele verden, er det kun et enkelt klik væk, når du vil – hvor du vil. 

Hent Dplay-appen i App Store** eller Google Play** – virkeligheden lige ved hånden. 

Dplay kan ses med Chromecast fra Android-enheder

Dplay er tilgængeligt som app på Apple TV 4

Du finder vores specifikke systemkrav lige her

Vi gør opmærksom på, at det pt ikke er muligt at se sportsbegivenheder i vores apps - du kan dog forsat se disse fra din smartphone eller tablet, se hvordan her.

Ønsker du at vide mere om vores abonnementer, kan du klikke her.

Det er vores mål at give dig den bedste TV-oplevelse og vi vil gerne have, at det bliver så let og bekvemt som muligt for dig, at tage del i oplevelsen og finde lige netop det du vil se –- så hvis du har kommentarer eller ønsker, hører vi meget gerne fra dig her.

*Dplay kan kun ses i Danmark, Grønland og på Færøerne.

**Du skal minimum have iOS version 8.1 eller Android v15 - 4.0.3 - 4.0.4 for at kunne bruge appen.